DOMOV    KAZALO STRANI    KONTAKT    DODAJ MED PRILJUBLJENE   
 
Pravno obvestilo

 

Spletne strani podjetja O.K. Consulting d.o.o. so oblikovane z namenom omogočiti splošne informacije o storitvah podjetja O.K. Consulting d.o.o..
Podjetje O.K. Consulting bo s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju spletnih strani poizkušalo zagotavljati točnost in ažurnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar O.K. Consulting ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti O.K. Consulting, d. o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih in povezave s spletnimi stranmi tretjih. Kjerkoli je po naši oceni to praktično, je to ustrezno označeno. Vendar podjetje O.K. Consulting ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih straneh tretjih in zato ne prevzema nobene odgovornosti za navedene informacije tretjih.


Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Podjetje O.K. Consulting d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila.


Podjetje O.K. Consulting d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.


Copyright © 2006 O.K. Consulting d.o.o.. Vse pravice pridržane.