DOMOV    KAZALO STRANI    KONTAKT    DODAJ MED PRILJUBLJENE   
 

 

 

O. K. Consulting,

družba za izobraževanje in transformacijski management d.o.o.

 

Dosegljivi smo na GSM: 041 736 347

E-poštni naslov: okconsulting@okconsulting.si

TRR: 02059-0051981029

IBAN: SI56 0205 9005 1981 029

SWIFT: LJBASI2X

Matična številka: 1363085000

ID za DDV: SI74591355

 

 

 

Krenite v prihodnost skupaj z nami !

 

 

Nikolaj Mejaš, univ. dipl. psih.

direktor

 

Po poklicu je univerzitetni diplomirani psiholog in je soustanovitelj ter direktor podjetja O. K. Consulting. Nikolaj je strokovnjak na področju svetovanja, izobraževanja, coachinga in treniranja na različnih področjih poslovne psihologije, največ iz vodenja in prodaje. Njegovo strokovno delo temelji na transakcijski analizi, kognitivni psihologiji, behavioralni psihologiji in na nevro-lingvističnem programiranju.
Njegov hobi je streljanje na glinaste golobe. Je vodja slovenske reprezentance v disciplini TRAP. Je eden redkih na svetu, ki imajo mednarodno A trenersko licenco s področja strelstva za puško šibrenico (disciplina TRAP), ki jo je pridobil v januarju 2004 na Finskem pri Mednarodni strelski športni zvezi -International Shooting Sport Federation –ISSF.

 

Željko Ćurić, dr. med.

direktor projektov

Po poklicu je zdravnik in je soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter individualna in skupinska svetovanja na poslovnem in osebnem področju.
Željko je tudi edukator in trener pripadnikov specialne enote in častnikov slovenske policije ter pogajalske enote za teroristične situacije ter situacije ob reševanju talcev.

 

Saša Bezek Mejaš, univ. dipl. psih.

direktorica marketinga in prokuristka

041 736 347

sasa.mejas@okconsulting.si

 

Ključna področja njenega dela so strategija prodaje in promocije ter izvedba raziskav s področja vodenja, organizacijske kulture, zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih kakor tudi raziskave zadovoljstva uporabnikov storitev in izdelkov ter vrednosti blagovnih znamk in izdelkov. Ima bogate praktične izkušnje s področja trženja, promocije in odnosov z javnostmi. Delovala je v podjetjih Iskra, Lek, Ilirija in Podjetnik.  

 

Katarina Veselko, univ. dipl. psih.

vodja projektov

030 611 711

katarina.veselko@okconsulting.si

Psihologinja Katarina je že v študentskih letih je izpeljala preko 200 ur delavnic in treningov (predvsem s področja komunikacije) ter vodila izobraževalni sistem v organizaciji študentov psihologije na nacionalni in mednarodni ravni. Opravila je mednarodni certifikat NLP - nevrolingvistično programiranje) Mojster Praktik in NLP Coach, dodatno pa se izobražuje na področju transakcijske analize pri Zoranu Milivojeviću. Ima precej praktičnih izkušenj z nastopanjem (februarja 2013 je kot govornica nastopila tudi na TEDx dogodku Univerze v Ljubljani). Razvija in izvaja različne delavnice s področja komunikacije, timskega dela ..., pri delavniškem delu pa uporablja tudi znanja in veščine, pridobljene ob več kot desetletnem prakticiranju in poučevanju improvizacijskega gledališča.

 

Sandi Kofol, univ. dipl. psih.

vodja projektov

041 975 195

sandi.kofol@okconsulting.si

 

 

Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani psiholog z več kot desetletnimi izkušnjami na področju individualnega svetovanja in izvajanja izobraževalnih delavnic. Dve leti je preizkušal tudi veščine vodenja v praksi, kot vodja v večjem avtomobilskem slovenskem podjetju. Stres in emocionalna inteligentnost sta njegovi priljubljeni področji dela in raziskovanja. Odlikuje ga analitičen um in prodorna izvedba usposabljanj in treningov na področju poslovne psihologije. Dela tudi na področju osebne rasti in partnerskega svetovanja. Njegova strast je obiskovanje savn, na športnem področju pa je predsednik Balinarske zveze Slovenije.

 

Tim Strnad, dipl. psih.
psihoanalitik 
051 441 590 
tim.strnad@okconsulting.si


Je diplomiran psiholog, nov član našega tima. Tim prinaša svežo energijo, odlične ideje, nove poglede in že sodeluje pri izvajanju usposabljanj, assessmentu in drugih projektih.

 

Z nami skupaj na cilju!