DOMOV    KAZALO STRANI    KONTAKT    DODAJ MED PRILJUBLJENE   
 

Na naših izobraževalnih delavnicah in šolah se prvenstveno ukvarjamo z ljudmi. Delavnice so interaktivne, na njih imajo udeleženci možnost in priložnost odpreti svoje konkretne probleme in vprašanja, povezana s tematiko delavnice.

Usposabljamo zaposlene za učinkovitejše medsebojno komuniciranje, za odličnost na delovnem mestu, vodje za sodobno vodenje zaposlenih... Udeleženci z delavnic odhajajo obogateni z znanji in veščinami, pomembnimi tudi za osebno življenje. Zato se udeleženci na naše delavnice vračajo.

Predstavljamo vam precejšen del naših izobraževalnih delavnic, ki jih glede na želje in potrebe naročnika prilagodimo predznanju udeležencev, vsebine tudi ustrezno kombiniramo in sestavimo program po meri naročnika.

Delavnice izvajamo za različne skupine zaposlenih in različne nivoje vodij, od operativnih vodij do top managementa.

 

Pretežni del izobraževalnih delavnic in šol naredimo za zaključene skupine zaposlenih v podjetjih (incompany), nekaj delavnic in šol pa tudi za udeležence iz različnih podjetij v obliki delavnic in šol razpisnega tipa, v učilnici v naših poslovnih prostorih. Koledar izobraževanj razpisnega tipa je na prvi strani našega spletnega nastopa, na prvi strani - v desnem stolpcu pa vam ponujamo tudi možnost vpisa v seznam za prejemanje obvestil o novih razpisanih izobraževalnih vsebinah.

 

Kot smo si različni ljudje, so si med seboj različna tudi podjetja. Zavedamo se, da so potrebe in želje vašega podjetja lahko drugačne od pripravljenih programov, ki jih ponujamo. Zato bomo z veseljem skupaj z vami raziskali, kaj je tisto, kar vaši zaposleni potrebujejo in program oblikovali v dialogu z vami.
Lahko posebej za vas prilagodimo katerega od obstoječih programov, če pa med temi ne najdete tega, kar si želite, pa lahko izdelamo tudi povsem nov program. Naši izvajalci imajo izkušnje in znanja z različnih področij dela z ljudmi in zagotovo bomo skupaj našli načine, da vaši zaposleni lahko k uspešnemu delovanju podjetja prispevajo še več.
Pokličite nas in oblikovali bomo program, ki vam bo pisan na kožo.

 

Poskrbite za to, da vsak nekaj šteje in vsi nekaj štejejo!