DOMOV    KAZALO STRANI    KONTAKT    DODAJ MED PRILJUBLJENE   
 

Sodobna šola za poslovno odličnost - mnenja udeleženk


Šolo priporočam vsem, ki delajo z ljudmi. Šola je praktično naravnana, veliko se naučiš iz posameznih praktičnih primerov, dela na posameznih situacijah, dogodkih. Šola je odlična in še na nobenem izobraževanju nisem pridobila toliko koristnih novih znanj in informacij.

Marija Petek, poslovna tajnica, NLB d.d.


Vse teme, ki so bile obravnavane na posameznih delavnicah v okviru šole, mi bodo dober pripomoček pri nadaljnjem delu. Prepričana sem, da so teme dale "ime mojim dejanjem". Preverjeno - večina deluje!
Milena Lah, tajnica direktorja, Premogovnik Velenje 


V Šoli za poslovno odličnost so vse obravnavane teme podane in predstavljene izredno zanimivo, predavatelja spretno in učinkovito pripeljeta module do konca in to tako, da kar pozabimo na čas. Vse je izjemno uporabno na delovnem mestu in v življenju; šolo bi priporočila vsem tistim, ki so na svojem delovnem mestu uspešne - da postanejo še bolj uspešne, ter vsem tistim, ki si želijo na delovnem mestu kaj spremeniti, popraviti, dodati, odpraviti ..."
Tanja Vamberger, poslovna tajnica direktorja, Zavarovalnica Maribor d.d. PE Podružnica Ljubljana


S šolo sem bila zelo zadovoljna. Priporočila bi jo vsem, ki delajo z ljudmi. Tudi vodstvenemu kadru, da bi nas mogoče kdaj bolje razumeli in morda bi kdaj lažje pristopili k pogovoru.  

Vlasta Pretnar, tajnica župana, Občina Bled


S šolo sem bila zelo zadovoljna, dobila sem veliko informacij o vsebinah, ki so me zanimale. Priporočila bi jo tudi vodilnim.

Andreja Tivadar, tajnica, Mestna občina Murska Sobota


Šola je bila zanimiva, prijetna in poučna. Predavatelji so super, saj zelo dobro sodelujejo s skupino. Pritegnejo te tako, da niti ne veš, kdaj mine čas delavnice. res je bilo vse super.

Nataša Kerčmar, tajnica, Mestna občina Murska Sobota 


Vsebino in izvedbo ocenjujem kot visokokakovostno. Vsebina je ciljna in izjemno uporabna.

Zalka Božič Letič, tajnica vodstva, Ekonomska poslovna fakulteta, Univerza v Mariboru 


Izpolnjena so bila vsa moja pričakovanja, zelo sem zadovoljna z vsebinami, izvedbo in organizacijo. Šolo bi priporočila vsem zaposlenim, ne samo tajnicam in poslovnim sekretarkam. vsebine, ki smo jih obdelali ti pridejo prav tako v službenem kot tudi v osebnem življenju.

Vesna Zgonec, tajnica, Ministrstvo za šolstvo in šport 


Bila sem zelo zadovoljna, ker so se predavatelji prilagajali našim interesom in našim vprašanjem. Menim, da bi prav vsak potreboval to šolo, ne glede na delovno mesto, še zlasti pa bi te vsebine morali predavati že v šoli!

Melita Jesih, poslovna sekretarka, MPM Engineering d.o.o.


Šolo priporočam vsem, ne glede na kakšnem delovnem mestu so, kajti veliko je koristnih informacij, katere pridejo prav tako na poslovnem kot zasebnem področju.

Katja Petek, poslovna sekretarka, Poteza naložbe d.o.o.


Šolo bi priporočila čisto vsakemu, zato ker slišiš in spoznaš tudi druga mnenja, katera so lahko drugačna ter tudi podobna. S tem spoznaš, da nisi edini, ki se soočaš s problematičnimi situacijami, ljudmi, problemi.... Začneš razmišljat, zakaj se vedeš tako kot se, kaj lahko spremeniš, predvsem v tem smislu, da se potem bolje počutiš in s tem tudi ljudje okrog tebe.

Tanja Mrazič, poslovna sekretarka, Medvešek Pušnik DZU d.d.


Šola me je navdušila. Zelo mi je bilo všeč sproščeno vzdušje na delavnicah, h kateremu je veliko prispevala izvrstna voditeljica Franka Bertoncelj.

Maja Orešnik, tajnica, Roche d.o.o.


S šolo sem zelo zadovoljna, saj so bile teme predstavljene tako, da so nas vse pritegnile in smo aktivno sodelovale. veliko je bilo medsebojnega komuniciranja in udeleženke so bile zanimive osebe.

Maja Jeza, poslovna sekretarka, EGP d.d.


Šolo priporočam vsakomur, ne glede na izobrazbo in delovno mesto, saj nam bodo vsebine šole koristile tako na delovnem mestu kot v zasebnem življenju.
Katja Benedik, poslovna tajnica, Poteza Naložbe d.d.  


Šola da zelo uporabna znanja tako za poslovni kot tudi za privatni svet. Priporočam!
Polona Petrovčič, vodja administracije, Itelligence d.o.o.  
Šolo priporočam vsem, ne glede na delovno mesto. Izvajalka šole aktivira sodelovanje udeleženk, delo poteka na praktičnih primerih, v katerih se lahko vsi kdaj srečamo v posameznih situacijah.
Jasna Zupančič, poslovna tajnica, Poteza skupina d.d.  
Šolo priporočam, ker spoznate vzroke vašega vedenja v različnih situacijah ter razloge za vedenje sogovornikov. V šoli se naučiš, kako sodelovati, komunicirati s sodelavci in drugimi v tvojem okolju ter kako se ustrezno odzivati na komunikacijo ali na reakcije sogovornikov.
Marta Starič, poslovna sekretarka, Bayer d.o.o.