DOMOV    KAZALO STRANI    KONTAKT    DODAJ MED PRILJUBLJENE   
 

Naše poslanstvo

 


 

Plemenitimo človeški potencial
Z novimi znanji, veščinami in pristopi bogatimo posameznike in podjetja in s tem vplivamo na njihovo rast, uspešnost in prilagodljivost.

 


 
Podjetje O.K. Consulting sta v letu 1998 ustanovila izkušena strokovnjaka, psiholog Nikolaj Mejaš in zdravnik Željko Ćurić. Pri razvoju podjetja sta izhajala iz svojih bogatih izkušenj s področja izobraževanja, svetovanja in treninga in jih oplemenitila z znanjem in svežimi pristopi mladih strokovnjakov. 
Naše delo združuje sodobne trende s področja menedžmenta in organizacijske psihologije. Svoje delo prilagodimo značilnostim podjetja, ki se razlikujejo glede na stopnjo razvitosti poslovnega okolja, značilnosti organizacijske kulture … Zato k sodelovanju pristopamo skozi raziskovalno fazo, ki ji sledi predlog poti za uresničitev zastavljenih ciljev. Z našim strokovnim znanjem prispevamo k ustvarjanju dodane vrednosti organizacij.

 

Smo člani Zbornice za management consulting, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. Združenje je kot član FEACO (Federation Européenne des Associations de Conseils en Organisation – Evropska zveza nacionalnih združenj svetovalnih organizacij v managementu) organizirano v skladu z načeli in pravili evropske federacije.