DOMOV    KAZALO STRANI    KONTAKT    DODAJ MED PRILJUBLJENE   
 

ASSESSMENT CENTER - CENTER ZA OCENJEVANJE ZAPOSLENIH

V assessment centru (centru za ocenjevanje) preverjamo vodstvene potenciale in odkrivamo mlade talente. Kompetence oziroma veščine ocenjujemo na osnovi izvajanja praktičnih vaj.
Ocenjujemo lahko različne kompetence: komunikacija s sodelavci, motiviranje sodelavcev, skrb za delovno vzdušje, strategije reševanja problemov, postavljanje ciljev, delegiranje, podajanje povratnih informacij (pohvala / kritika), reševanje konfliktov, odločanje, socialna moč ...
Vse udeležence v assessment centru ocenjujejo usposobljeni ocenjevalci, svetovalci našega podjetja. Zaželena je tudi prisotnost ocenjevalca/cev s strani naročnika, ki ga/jih na kratkem usposabljanju predhodno usposobimo za ocenjevanje.
Rezultat ocenjevanja v assessment centru so izdelana poročila za vsakega kandidata posebej, ki vsebujejo opisne ocene na izbranih kompetencah. V zaključku so povzete ugotovitve ter ocena potenciala za razvoj zaposlenega. S tem boste dobili natančno oceno razvitosti vodstvenih veščin in potencial za razvoj vaših ključnih sodelavcev.